Aktiviteter under Spilluka 2018Denne uka er Spilluka på Gjøvik Bibliotek, hvor det skal skje mye forskjellige ting, både på biblioteket og andre steder. Her kommer en liten oppsummering over hva du kan være med på utover uken.

Det starter med Pokemontreff, arrangert av Gjøvik Pokemonklubb, på tirsdag 6. November fra kl. 13:00 på biblioteket. Her kan man spille Pokken, Super Smash Bros., Pokemon TCG, kjøpe/bytte pokemonrelaterte ting, og selvfølgelig ha gode samtaler med likesinnede.

Det blir også et foredrag på Gjøvik Bibliotek, "Spilling og spillavhengighet i moderne familier" v/Anders Grønning, på onsdag 7. November kl. 19:00. Når det gjelder unge mellom 9 og 18, viser de siste undersøkelsene at 96% av gutter og 64% av jentene spiller regelmessig, men er det en avhengighet, eller en intens interesse? Hva kan man forvente av utvikling hos en storspiller? Og kan spill innarbeides som del av en sunn familiedynamikk? Koster 100,- for inngang.

Det blir også Spillquiz på Huset, torsdag 8. November kl. 19:00, arrangert av Secret Chest. Her burde OppLANere ha gode forutsetninger for å gjøre det bra. Sett sammen et lag og vis fram dine trivia skillz. :D

Og kronen på verket er selvfølgelig vårt eget MikroLAN på Gjøvik Bibliotek som starter på fredag 9. November kl. 14:30 og varer til kl. 09:00 dagen etter. Dette er åpent for alle, og vi får lov til å være på biblioteket over natten. Det er bare å melde seg på vårt event om du er interessert i å være med.

På lørdag blir det Rocket League turnering på biblioteket mellom 11:00 og 13:00. Der håper vi også at OppLANere stiller mannsterke.

Vi håper så mange som mulig kan delta og støtte oppunder spilluka i år, slik at vi får vist det offentlige at slike arrangementer er verdt å avholde, og selvfølgelig at vi får representert OppLANere på en god måte. :)
 


Event | Beanis | 05 Nov 2018

Kommende Events