Endringer i styretDENNE EVENTPOSTEN BLE OPPRINNELIG POSTET DEN 2. JANUAR 2018 PÅ DEN FØRSTE UTGAVEN AV OPPLANERE.NO

 

Hei alle sammen, vår kjære grafiske designer Yaniv (Beynbio) har valgt å forlate styret av personlige grunner, les hans egne ord i bunn her.

For øyeblikket blir da Thor (DZR) satt inn som det 5 styremedlemmet, og Marianne (Pejyuu) satt inn som vara så vi opprettholder vår standard med 5 styremedlemmer og 2 vara.

Grunnen til at Marianne blir satt som vara er etter forrige valg så var hun på 3 plass og vi har da valgt i styret å videreføre den avstemningen som ble gitt da.

Yaniv har slitt med den administrative delen av jobben, som da følger til at han vil avslutte sitt ansvar som fullt styremedlem, han har gjort en kjempejobb både i forhold til grafisk og i henhold til markedsføringen og vi håper på mer samarbeid med Yaniv da han er en utrolig flink grafiker og takker for all jobben han har gjort frem til nå.

 

"Hei alle sammen, jeg har et viktig beskjed som jeg skal gi til dere.
Jeg forlater styret i dag, 1. Januar 2018.
Grunnen for at jeg forlater styret var ikke på grunn av at arbeidet mitt som grafisk designer og markedsfører har ikke vært noe bra.
Egentlig så var det kjempekult å arbeide her.
Grunnen er fordi jeg synes at det administrative delen av arbeidet har knust mitt mental tilstand som har ført til at jeg har mistet døgnrytmen min totalt og jeg sover dårlig om natten.
Jeg er oppe konstant på grunn av at jeg tenker for mye på valgene som ble gjort, og det er noe som jeg lider av. Tankene mine skaper nesten et ekko i hodet mitt hvis jeg blir minnet av dem.

På grunn av dette har jeg mistet allerede ei veldig god vennine.
Nå har jeg ikke så mange som jeg kan snakke om litt mer private ting eller noen som gir gode råd…
Jeg blir her fortsatt som medlem, men mitt posisjon i styret burde tas over av en som er i stand til å ta bedre valg enn å sitte der og nikke etter ting"


Informasjon | Duppeditt | 02 Sep 2018

Kommende Events

29

Dec
JULEFRAGS
  • 20.00 - 22.00

26

Feb
Downlink v2018
  • 16.00 - 16.00