HusetLAN v2/2018I helga var det duket for høstens main event, HusetLAN, og OppLANere stilte som vanlig med en god gjeng koselige nørds!


Dørene åpnet kl. 18 på fredag og OppLANere var kjapt på plass for å rigge seg til.
Denne runden var det dessverre så få på LANet at vi i OppLANere ble plassert i andre etasje sammen med ca 40 andre svette LANerene, men vi fikk våre langbord og nesten lik plassering som vi ville fått i etasjen under og liv ble det læll! :D

Og det er så koselig at det alltid kommer inn flere awesome nørds i OppLANere i løpet av events hvor vi deltar, som Pejyuu så fint sier det: "VI LIKAR!".

Fredagen var det turnering i Rocket League og OppLANere stilte med 2 av 4 lag, hvor Duppeditt og Hansien stakk av med en tredjeplass og andre plassen gikk til Rogga og Mirfax. 
Lørdag var det CS:GO compo hvor flere OppLANere deltok, men bare Trippeldildo og TerraX klarte å kapre en plass på seierspallen og stakk av med tredjeplassen.

Det var generelt mye gaming med skriking, raging og latter som rullet gjennom lokalet hele helgen. Det gikk i blant annet World of Warcraft, Left for dead 2, Rocket League, CS:GO og Quake, for å nevne noen.

Det var en typisk deilig og nostalgisk LAN-stemning, som fler gamere absolutt burde oppleve minst en gang i livet!

Lørdag var vi selvfølgelig en tur ute for å spise, vi var en samlet gjeng på 22 stykker som endte opp på Zoma for burger, pizza og typisk gatekjøkkenmat. Restaurantsjefen ble litt småsvett når han så antallet sultne gamere som rullet inn døra, men alle fikk spist seg mette og de som jobbet på kjøkkenet fikk en god applaus som godt jobba for å servere mat til en gjeng sultne ulver på relativt kort tid.

Lørdagen ble avsluttet med en Kahoot! arrangert av Mr. Øystein Storskogen etterfulgt av en putter-konkurranse i Discgolf.

Oppland Arbeiderblad tok også turen innom og noen av oss havnet med i artikkelen som du finner her.

For å ta en titt på forrige HusetLAN og kanskje se på litt bilder, så kan du scrolle gjennom rapporten som Duppeditt skrev i vår og den finner du her.

Og for å scrolle deg gjennom bilder og videoer fra denne helgen, kan du sjekke ut de her. Der vil du se en sovende Ænners, som har faceplanta på pulten sin, stemningsvideo fra rett før vi dro på Zoma og andre random bilder fra helgens morsomheter. :D

 

 


LAN-Rapport | Silentlove | 16 Oct 2018

1 CommentsBeanis : 17 Oct 2018
For en gjeng! Gleder meg allerede til neste gang. :)

Kommende Events

02

Jun
Årsmøte 2019
  • 18.00 - 21.00