Nye nettsider!And there was much rejoicing...


Endelig!

Vi er stolte av å presentere våre nye nettsider, som vi håper vil tjene både oss og dere bra fremover. Vår kjære Marianne har jobbet på spreng i sommer for å bygge disse nye sidene fra scratch, og selv om funksjonaliteten er ganske barebones per nå, er vi veldig fornøyde med arbeidet hun har gjort. :)

Den største forskjellen som man vil merke umiddelbart er at vi ikke lenger har et eget brukersystem. Man logger nå inn med sin Discord-bruker, noe som er særdeles relevant til våre aktiviteter og som stort sett alle i OppLANere allerede har. Istedenfor å komplisere vårt eget nettsted med eget brukernavn og passord så kunne vi like gjerne bruke et system som allerede eksisterer i den tjenesten som har blitt selve ryggraden i foreninga. Vi håper selvfølgelig også at dette vil tydeligere kommunisere hvor det meste av aktiviteten vår foregår og sende nye medlemmer direkte til Discord-serveren vår.

Med Discord-brukeren din kan du foreløpig kun legge igjen kommentarer og RSVPe på events, men den største funksjonen (som skal implementeres i ettertid) er "oppslagstavla". Her vil man kunne etterlyse, spørre, dele, og fjase med likesinnede, på samme måte som vi gjør i Facebook-gruppa vår i dag. Vi gleder oss veldig til dette er på plass siden facebook-gruppen så langt ikke har hatt noen gode alternativer.

Om noen av dere har noen spørsmål eller kommentarer er det bare å legge igjen tankene under bloggen her, eller ta kontakt med oss på Discord. I mellomtiden kan dere alle lese Turges anbefaling av SOMA, som er vår første offisielle artikkel på de nye sidene.

Takk for oppmerksomheten, glhf :D


Informasjon | OppLANere | 18 Sep 2018

1 CommentsPejyuu : 18 Sep 2018
The Pressure is Real!

Kommende Events

27

Feb
Downlink 2020
  • 16.00 - 12.00

20

Mar
Gjøvik Lan 2020
  • 19.00 - 12.00