Ønsker du å bidra til OppLANere?Gamers, engage samfunnsbygging!


Vi i styret er opptatt av at OppLANere skal være et spennende og aktivt miljø. Vi gjør vårt beste for å holde aktiviteten i gruppa i gang i form av spillkvelder, livestreams, meet-ups, og fellesturer til LAN i distriktet. Selv om vi skulle ønske vi kunne gjøre langt mer, så er vi - som alle andre - begrenset av jobb, familie, skole, eller andre forpliktelser. Derfor vil vi nå gjenta vår oppfordring til medlemmer om å hjelpe oss med å gjøre OppLANere enda bedre. 🙂

I vår forening er det fritt frem for alle medlemmer å sette opp egne samfunnsaktiviteter; Brettspillkvelder, konkurranser, livestreams, kinoturer, hva som helst! Man trenger bare å kontakte styret og si ifra slik at vi skal kunne ha oversikt over alt som skjer, og eventuelt sørge for at informasjon kommer ut til alle.


Kanskje du streamer på fast basis? Hva med å sette av to timer i uken spesifikt for å spille sammen med OppLANeres medlemmer og få mer engasjement og seere?

Er det ett eller flere spill du er veldig opptatt av? Åpne spillkvelder er en fantastisk måte å få flere spillkamerater og bli kjent med nye folk.

Kanskje du liker å spille CCG eller D&D? Spør i gruppen om noen kunne tenke seg å møtes fast IRL eller over nett for å spille sammen.

Liker du å skrive, eller lage videoer? Vi trenger alltid mer innhold til YouTube og nettsiden vår.


Det aller viktigste er å huske at OppLANere eksisterer til medlemmenes fordel. Ved å bruke gruppa aktivt kan man få mange gode opplevelser sammen med likesinnede. Styret vil alltid hjelpe til så godt de kan for å tilrettelegge for, og publisere informasjon om, alle medlemsorganiserte aktiviteter.

Vi håper dette inspirerer noen av dere til å bli med og gjøre OppLANere ennå bedre for alle. Ta kontakt med styret via epost eller via Discord om du har spørsmål eller idéer. 🙂

Takk for oppmerksomheten!


Informasjon | Beanis | 12 Feb 2019

Kommende Events