Styremøteoppsummering, 2. Des 2018På årets siste styremøte var styret fulltallige i sitt oppmøte. Referat fra møtet finner du her.

Yrjan melder at bevissthetskampanjen for Patreon har hatt en god start, og skal fortsette i månedene fremover.

Kontingentfakturaer for 2019 sendes ut nå før jul til alle nåværende foreningsmedlemmer. Den økte kontingenten som ble fastsatt på årsmøtet (100,-) trer i kraft for det kommende året.

Ny medlemsmynt (lilla) vil bli sendt ut ila første kvartal 2019 til alle medlemmer som har vært medlem i tre år sammenhengende.

Årets siste meetup skjer den 16. Desember. Event kommer på nettsidene da det er klart. Ellers avholdes Julefrags i romjulen som vanlig, denne gangen på lørdag 29. desember. Over nyttår skjer det første LANet på årsplanen; DokkaLAN. OppLANere skal hjelpe Parken Ungdomsklubb med arrangementet og vi skal holde dere oppdatert fortløpende.

Påmelding til Hemmelig Nisse er nå avsluttet, og påmeldte skal få informasjon om sin hemmelige nissevenn i løpet av kort tid. 🎅

BrøttumLAN var særdeles vellykket for de som var med. Det uttrykkes skuffelse over antallet deltagere fra OppLANere denne gangen, men vi skal prøve å øke dette til neste år.

Popkult Gjøvik ønsker ennå sterkere samarbeid med OppLANere i 2019 for arrangementer på Biblioteket, noe OppLANere stiller seg veldig positive til. Vi ønsker også å opprette et samarbeid med Bibliogames for arrangementer ellers i distriktet.

Neste styremøte blir siste søndag i Januar (den 27.). Styret ønsker alle en flott førjulstid, og takker for oppmøte. 🙂


Styremøteoppsummering | Beanis | 03 Dec 2018

Kommende Events