Styremøteoppsummering, 24. Feb 2019En kjapp oppsummering av styremøtet for Februar.


Styret var dessverre ikke fulltallige på møtet denne gangen grunnet sykdom, men oppmøtet ellers var bra, både av styret og medlemmer. Yrjan var møteleder som vanlig, og skrev også referat denne gangen. Referatet fra møtet finner du her.

Yrjan melder at kampanjen for medlemsengasjement er i gang, og skal fortsette ut Mars måned. Ingen tilbakemeldinger fra medlemmer enn så lenge, men vi håper på gode resultater.

Roger bestiller nye mynter for tredje-årsmedlemmer med den ikoniske lilla Epic fargen. Disse skal sendes ut omgående da de blir levert til oss. Nytt merchandise er tilgjengelig på nettsidene våre i form av en ryggsekk og en kul joggebukse.

Ikke så mye å melde på økonomifronten annet enn at vi forventer nye midler fra Hyperion om ikke så alt for lenge.

Event-ansvarlig Silje skal flytte i Mars, og har dermed begrenset tilgjengelighet fram til slutten av måneden. Vil fortsatt prøve å få satt opp en kinotur og et vanlig meetup ila måneden. Vi tenker Captain Marvel er et naturlig valg for en eventuell kinotur.

Det fremmes også et forslag fra medlemmene om jubileumsfeiring for OppLANere når dette er aktuelt. Det tas til etteretning.

DokkaLAN avholdes 15.-17. Mars. Vi får vite hvor mange plasser som er tilgjengelige mot slutten av uke 9. DokkaLAN skal promoteres hardt innad i gruppa for å maksimere deltakelsen. OppLANere har delvis ansvar for arrangementet og skal lage god stemning på LANet med konkurranser og aktiviteter hver eneste dag.

Det var alt på programmet for denne gang. Styret takker igjen for godt oppmøte, og minner alle på at det er fritt frem for å lage liv og moro i gruppa fremover.

Takk for oppmerksomheten. 🙂


Styremøteoppsummering | Beanis | 27 Feb 2019

Kommende Events