Styremøteoppsummering, 28. April 2019Styret var ikke fulltallige denne gangen, da Marianne Holmen og Torgeir Henden var fraværende. Møteleder og referent var Yrjan Lund. Fullstendig referat/agenda for møtet finner du her.

OppLANeres årsmøte skjer den 2. Juni kl. 18:00. Invitasjoner til årsmøtet har blitt sendt ut i alle kanaler, samt direkte til foreningsmedlemmer via SMS. Styret anser dette som tilstrekkelig omfattende varsel i god tid. Styret ønsker dog å fortsette å påminne samtlige medlemmer om årsmøtet i mindre grad minst én gang i uken frem til møtet.

Styret ønsker å kjøre en brukerundersøkelse i mai for å gi en bedre oversikt over stemningen i foreningen og få tilbakemeldinger fra medlemmer innen årsmøtet starter. Undersøkelsen forventes å kjøres mellom 5. og 19. Mai, og skal sendes ut på alle kanaler, samt direkte til foreningsmedlemmer via epost.

Roger sonderer markedet etter ny leverandør av merchandise for økt inntjening. Ellers meldes det at OppLANere fortsatt ikke har fått betalt av Nordre Land Kommune for oppdraget hos Parken Ungdomsklubb og DokkaLAN. Dette skal undersøkes. (Etter nærmere undersøkelse viser det seg at Nordre Land Kommune betaler på forfall av faktura, noe som var 7. Mai i dette tilfellet. Vi regner med å ha pengene på konto rundt denne datoen. (Red.Anm.))

Kinoturen for å se Avengers: Endgame gikk bra til tross for litt krøll med hvilken visning vi skulle på. Fornøyde kinogåere hadde vi uansett. 🙂

Silje behøver en ekstra person for å arrangere events i juni og august. Dette skal avtales innad i styret de aktuelle månedene. Ellers vurderes det en tur for å spille Reball i Brumunddalen i løpet av Mai måned. Det blir opprettet et event snarlig for å sondere interessen for en slik tur.

Heidi ønsker materiale til SoMe fra medlemmer til bruk på Instagram og Facebook. Bilder, video, o.l.. Det oppfordres til å sende inn sine bidrag til henne direkte, gjerne via Discord. Heidi skal også ha ferie i to uker fra 2. til 13. Mai.

Det diskuteres hvorvidt det skal være et styremøte i slutten av mai da årsmøtet finner sted bare en uke etterpå. Det vedtas at styremøtet holdes som vanlig slik at vi kan diskutere resultatene av brukerundersøkelsen i forkant av årsmøtet.

Det var alt for denne gang, og vi takker for oppmøtet. Vi samles igjen den 26. Mai. Takk for oppmerksomheten. 🙂


Styremøteoppsummering | Beanis | 29 Apr 2019

Kommende Events