Styremøteoppsummering, 28. Okt. 2018På søndag hadde styret to fraværende, men godt oppmøte blant medlemmer. Referat fra møtet finner du her.

Yrjan ønsket å diskutere en bevissthetskampanje rundt OppLANeres Patreon, siden denne er tett knyttet til foreningens muligheter for å arrangere events. OppLANere ønsker å fremme Patreon mer, opprette flere goder for bidragsytere, og være tydeligere på hvor viktig dette er med tanke på å arrangere LAN. Kampanjen skal starte i nærmeste fremtid.

Roger ønsker fortsatt tilbakemeldinger på merchandise, eventuelt nye ideer for hva slags merchandise som kan være morsomt å ha. Det ble blant annet foreslått en OPL t-skjorte med juletema, og joggebukse/kosebukse med OppLANere logo på. Alle som har forslag kan ta kontakt med Rogga på Discord.

Det er BrøttumLAN og Mikro-LAN på Gjøvik Bibliotek som er de største hendelsene som skjer den kommende måneden. Alle som er interessert MÅ melde seg på via eventene her på nettsidene våre for at påmelding skal være gyldig. Vi håper at så mange som mulig kan være med på disse eventene.

Marianne ønsker å fikse HTTPS og RSS feed på nettsidene våre så snart det lar seg gjøre.

OppLANere vil arrangere hemmelig nisse (også kjent som "secret santa") i løpet av desember. Et eget event vil opprettes for dette i forkant hvor man kan melde seg på. Detaljer om hvordan dette vil foregå vil stå beskrevet i eventet når det postes.

Vi ønsker å arrangere spillkveld på Halloween 31. Oktober, men foreløpig er det ingen i styret som har mulighet til å arrangere dette. Om noen medlemmer der ute kunne tenke seg å velge ut et passende spill og sette opp en åpen spillkveld, bare ta kontakt med styret så ordner vi med promotering.

Vi takker for oppmøtet, og vi gleder oss til alt det spennende som skjer i november. :)


Styremøteoppsummering | Beanis | 29 Oct 2018

Kommende Events

01

Nov
HusetLAN h2019
  • 16.00 - 12.00

15

Nov
BrøttumLAN 2019
  • 17.00 - 12.00