Styremøteoppsummering, 29. September 2019Første styremøte med nye styret gikk bra med tre av fem deltagere, Marianne og Silje var ikke tilgjengelig for dette møtet men oppmøtte var da Joakim, Hans og Roger. (referat finner dere her: https://docs.google.com/document/d/1LVvdyEpRGv602tMqiZBPugOn_RpvIHWNUg71RrCjTrA/edit?usp=sharing)

Joakim og Roger var på Hyperions seminar Hypericon og lærte en god del om å det å drive forening, både det å være ett mangfoldig og tilgjengelig organisasjon, ha ett velfungerende styre og søke om midler til hva vi måtte trenge det til, da i vårt tilfelle midler til LAN.

Silje var ikke tilgjengelig men skal få igang event i løpet av siste halvdel av oktober, Huset-LAN er og oppe og går, eventet finner dere her: https://opplanere.no/event/20191101-1800husetlan-h2019

Joakim ønsker å sette opp ett system for utsendig av mail til de som vil motta dette, han skal og bli lært opp på SoMe.

Roger har pratet med June på Biblioteket angående den store spilldagen som er den 9. november mellom klokken 10.00 og 14.00, hun etterspør om det er noen som kan komme og hjelpe til, det er kjøpt inn Nintendo Labo VR kit der som skal brukes den dagen, og trenger generelt folk som har erfaring med både dette og Switch, muligens noen på Mario Kart, dette jobbes videre med da vi har noen interesserte allerede.

 

Takker for oppmøte, neste styremøte blir den 27. Oktober, vel møtt.


Styremøteoppsummering | Rogga | 04 Oct 2019

Kommende Events