Styremøteoppsummering, 30. Sept 2018På møtet vårt på søndag var styret dessverre ikke fulltallige da Marianne var fraværende, men vi hadde et godt oppmøte av medlemmer. Referat fra møtet finner du her.

Fra den administrative fronten hadde ikke Yrjan mye å melde denne gangen, men bemerker at Discord og gruppa forøvrig ser ut til å være i en god periode. Han ønsker derimot tilbakemelding på hva OppLANere kan gjøre for å aktivisere medlemmer utover de tiltakene som allerede eksisterer.

Roger melder at våre medlemsmynter har nå ankommet, og skal sendes ut til medlemmer i løpet av kort tid. Alle foreningsmedlemmer vil få den grønne utgaven, mens de som har vært foreningsmedlem kontinuerlig i to år vil få både grønn og blå.

Når det gjelder events så vil Silje ha hendene fulle fremover. HusetLAN, BrøttumLAN, og MikroLAN under Spilluka på Gjøvik Bibliotek står på programmet de neste to månedene. I tillegg til dette vil det være et meetup i sammenheng med HusetLAN på lørdag den 13. Oktober. Klikk deg inn på hvert event for å lære mer om de.

Fra teknisk så er det selvfølgelig de nye nettsidene våre som har vært fokuset. Vi er særdeles fornøyde med resultatet, men vi ønsker fortsatt tilbakemeldinger fra dere medlemmer om hva dere synes. Kommentér gjerne under artikkelen her, eller ta kontakt med oss på Discord.

Ellers meldes det om at DokkaLAN dessverre blir utsatt til utpå nyåret. Styret skal avtale en ny dato med Parken Ungdomsklubb og vil informere om dette så fort det er avklart.

Vi takker for godt oppmøte og håper dere alle får en god oktober måned. :)


Styremøteoppsummering | Beanis | 01 Oct 2018

Kommende Events