Styremøteoppsummering, 31. Mars 2019En oppsummering av søndagens styremøte.


Styret var fulltallige på møtet. Møteleder og referent var Yrjan Lund. Referat/agenda fra møtet finner du her.

Yrjan melder at medlemsengasjementskampanjen dessverre har hatt ingen effekt. Han forteller at han vurderer å droppe OppLANere Snakker som prosjekt for å kunne få mer tid til spillkvelder annenhver uke, slik at styret kan gå foran med mer aktivitet innad i gruppa.

Det blir foreslått en ny brukerundersøkelse. Dette noteres og skal diskuteres innad i styret frem til neste styremøte.

Roger melder at OppLANere nå har aktivert Visma for regnskapet sitt, og at dette vil gjøre økonomiarbeidet for foreningen særdeles lettere i tiden fremover.

Ellers har det - i forbindelse med utsending av nye medlemsmynter - blitt oppdaget mange utdaterte adresser i OppLANeres medlemsregister. Det jobbes med å korrigere disse slik at alle medlemmer får sine mynter ila kort tid. Mange mynter forventes å deles ut under HusetLAN i helgen.

Silje forteller at månedens meetup på Smelt var kort, men koselig, med nærmere 12 oppmøtte. Det skal kartlegges interesse for Reball i Brumunddal, en innendørs variant av Paintball bare uten malingskuler. Høres gøy ut!

OppLANere ønsker selvfølgelig en felles kinotur til Avengers: Endgame i April. Styret skal holde øye med billettslipp, og vi håper medlemmene våre også passer på, slik at vi kan sette opp event og bestille billetter så fort som mulig.

Heidi melder at aktiviteten på Facebook har økt kraftig etter DokkaLAN og promoteringskampanjen der. Vil ellers forsøke å laste opp flere videoklipp på Twitter og Facebook for å øke synligheten og interaksjon på SoMe.

Vi oppsummerte DokkaLAN for de oppmøtte; Finansielt endte vi opp i pluss på nærmere 1200,-. Det ble investert i utstyr i form av kabler og plugger som også kan brukes til senere anledninger. Premiene i form av gavekort fungerte bra. Alle premier ble utdelt. Vi prøver mer organiserte runder i Fortnite compo neste gang. LANet virket veldig vellykket, og vi ønsker reprise på høsten. Samarbeidet med Parken var bra.

Vi takker for oppmøte, og oppmerksomheten. Vi snakkes igjen den 28. April. 🙂


Styremøteoppsummering | Beanis | 01 Apr 2019

Kommende Events