Styrevalget er i gang!DENNE EVENTPOSTEN BLE OPPRINNELIG POSTET DEN 7. MAI 2018 PÅ DEN FØRSTE UTGAVEN AV OPPLANERE.NO

 

Heisann alle sammen, da er det klart for styrevalg 2018-2019.

Fra den 7 mai til og med 20 mai må kandidater nominere seg selv for ett års verv i styret og legge med sin søknad her: https://goo.gl/forms/EJmOdkPmrDvzaTCR2

Om du er interessert i verv må du altså levere søknaden din innen 20 mai klokken 20:00!

Kandidaten må minimum stille med fullt navn, nick og alder, videre dine kvalifikasjoner, det er og en bonus om man kan fortelle hva man kan bidra med, og ens motivasjon for å sitte i styret. Kandidaten må være myndig (av lovlige årsaker) ellers er det ingen krav til kandidatur

Alle kandidatene og deres oppgitte informasjon vil offentliggjøres i et oversiktsdokument som vil bli tilgjengelig for alle medlemmer da valgprosessen starter. Om det, mot formodning, ikke skulle foreligge flere enn fem søknader ved valgstart vil valgprosessen falle bort av selvforklarende årsak.

Fra den 20 mai til og med den 3 juni vil valgprosessen foregå her: http://styrevalg.opplanere.no

For å få stemme, så må du være medlem av vår Discord, og være registrert med verifisert telefonnummer på våre valgsider, dette koster deg ingenting.

Den 4 juni anses valget for avsluttet og det nye styret vil bli kunngjort før overtakelsesprosessen starter, Denne prosessen tar ca to uker og det nye styret forventes å være på plass den 18 juni. Styreleder og eventuelle andre roller blir valgt internt i styret. Avtroppende styremedlemmer har fortsatt taushetsplikt for den tiden de satt i verv, men har ingen ekstra privilegier ellers i foreningen og vil få status som helt vanlige medlemmer.

 

Godt Valg, håper å få en søknad fra deg! :)


Informasjon | Duppeditt | 02 Sep 2018

Kommende Events

29

Dec
JULEFRAGS
  • 20.00 - 22.00

26

Feb
Downlink v2018
  • 16.00 - 16.00