Vil du ha et OppLAN?Les dette for å finne ut hvordan du kan bidra.


Et av målene for OppLANere er selvfølgelig å arrangere LAN for dets medlemmer. Vi har allerede fått investert i grunnleggende nettverksutstyr, og vi har gode forutsetninger for å få til vellykkede arrangementer med mye moro, konkurranser, og ekte LANer-ånd med herlige mennesker, både i staben og i communityet vårt. Men, ingenting her i verden er gratis, og vi trenger hjelp fra dere medlemmer for å opparbeide den typen kapital vi trenger for at målet vårt om bi-årlige LAN skal bli en realitet.

Det er mange måter å støtte foreningen på. Den viktigste er å bli foreningsmedlem, som bl.a. gir oss muligheter til å søke midler fra det offentlige, og andre interesseorganisasjoner som vil støtte oss. Men det er ikke dette vi skal fokusere på her.

Den nest viktigste kilden for pålitelig inntekt for OppLANere er Patreon. Dette er et kjent verktøy for finansiell støtte, og selv om vi har hatt en aktiv konto lenge, virker det som at godene man får som bidragsyter ikke har vært spesielt tiltrekkende for våre medlemmer, og det skal vi gjøre vårt beste for å endre nå.

Styret har hatt en lang og god diskusjon om godene man skal få som bidragsyter, og vi har havnet på en løsning som vi tror både er rettferdig og veldig tiltrekkende. De nye rangstigene og godene på Patreon er som følger:

  • 25kr ($3) i måneden gir status som bidragsyter, og man får den blåe fargen på nicket sitt på Discord slik at alle kan se at man bidrar med det lille ekstra.
  • 50kr ($6) i måneden (i minimum 3mnd) gir halv pris på inngangsbilletter på våre LAN.
  • 75kr ($9) i måneden (i minimum 3mnd) gir gratis inngangsbilletter på våre LAN, og halv pris på VIP-oppgradering. Det betyr at man bare kan valse rett inn uten å betale hver gang vi arrangerer LAN (så sant man er påmeldt, selvfølgelig). Det er ganske fett, syns vi. :D
  • 100kr ($12) i måneden (i minimum 3mnd) gir gratis inngangsbilletter og gratis VIP-oppgradering på våre LAN. En VIP-oppgradering gir deg langt større plass slik at du kan bre deg ut slik du gjør hjemme med tre skjermer og megasvære musematter.
  • 150kr ($18) i måneden (i minimum 3mnd) gir alle de nevnte godene som 100kr/mnd gjør, pluss en egen eksklusiv gaming-musematte med OppLANere logo for å vise at du er en ekte OppLANere Ambassadør.


Vi håper at disse endringene vil gjøre det mer tiltrekkende for dere å bidra til foreningen på regelmessig basis. Gi oss gjerne tilbakemeldinger på dette, enten her i kommentarfeltet eller på Discord.

Vi vil uansett takke alle våre foreningsmedlemmer og bidragsytere for at de gir tilbake og bidrar til communityet sitt. Uten dere hadde OppLANere vært et fattigere sted, bokstavelig talt. :)


Informasjon | Beanis | 01 Nov 2018

Kommende Events