Events


I dette spillsamfunnet liker vi å gjøre ting sammen! Vi har en direktesendt podcast annenhver mandag kl. 20:00, og rett som det er kan vi finne på å dra på LAN, kino, eller møtes for andre morsomme ting. På denne siden vil du få en oversikt over hva som skjer, og når. Nye medlemmer oppfordres sterkt til å delta på events, og er mer enn velkomne til å komme på Discord og ta en prat.

En fullstendig kalender over alle våre events finner du her. Om du bruker et kalenderprogram så kan du importere den slik at du alltid har oversikt over hva som skjer.

Følg oss på twitch.tv/opplanere for våre livestreams.

 

Pågående events


Ingen aktuelle hendelser

 

Kommende events


OPL Titter – Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War har premiere onsdag 25. april, men vi har valgt å dra på titting søndag 29. april istedenfor premieredagen. Grunnen til dette er fordi det er en såpass stor release, og det kan bli vanskelig å få seata folk sammen. Det er midt i uka, noe som også kan være ugunstig for mange. Vi ønsker å ha god tid på oss til å vite hvem som kan være med, og bestiller billetter så fort de er kommet ut til denne dagen. Det vil også bli vist i vanlig 2D.

Måten dere bestiller på er ved å vippse oss.

Betalingsinformasjon:
Vipps 125,- pr billett, til #36215 OPPLANERE og skriv i meldingen hvem som skal være med!

Tidspunkt er enda uvisst, da det enda er en liten stund til. Vi satser på at vi drar på titting på kveldstid, og ønsker å få til en liten matbit før kino. Oppdatering på dette vil komme fortløpende.

For videre spørsmål, kontakt Ingeborg [Earlynixie] på Discord.