LAN-rapport: HusetLAN v2018

event_note2018-04-10

personBeanis

folder


Studentenes hus på Gjøvik kjørte igang LAN i helgen for vårsemesteret. Dørene åpnet kl 16 og da veltet det selvfølgelig OppLANere inn fra første stund. Vi hadde underetasjen for oss selv, slik vi pleier, og vår banner preget bardisken hele helga.

Den første kvelden på HusetLAN er alltid litt magisk, med god stemning, kjente fjes, og høylytte ekspletiver. Det var heftig mye spilling i helga, og OppLANere stilte med hele fem(!) lag til Rocket League compoen. Her kom Prudence (Rogga og Mongognom) inn på en velfortjent andreplass, med Mirfax og Togga på tredje. To-tredeler av seierspallen var altså OPL, gratulerer!

Gjengangerspill denne gangen var mange av de «store» som Fortnite, PUBG, CSGO, og Rocket League, men det ble også spilt Quake Champions, Vermintide 2, og selvfølgelig FlatOut 2 «Redneck Racing» som er tradisjonen. Det var mye latter også gjennom hele helga, spesielt fra helgens desidert beste meme.

Vi var selvfølgelig også ute på felles gatekjøkkentur på lørdag kveld, slik vi pleier. Denne gangen ble det Zoma som var den heldige vinneren av litt over 20 sultne LANe-kunder.

Lattermusklene fikk også god trening etter maten, da Sabir (Heidi Rudsengen) kjørte i gang sin OppLANere Quiplash-quiz med masse god internhumor og tvilsomme spørsmål.

Trippeldildo (Øystein Storskogen) stelte istand en liten konkurranse med discgolf, og hadde med seg kule premier. Alltid moro med aktiviteter som ikke nødvendigvis skjer foran skjermene.

Dokumentering av LANet ble også selvfølgelig gjort. KLIKK HER FOR Å SE BILDER OG VIDEO! 🙂

HusetLAN er per dags dato det viktigste LAN-eventet for oss, i hvert fall inntil vi begynner å arrangere LAN selv. LANet huser opp til 60 stk, gir masse god plass, heftig internett, og ikke minst et helt område som stort sett bare består av OppLANere. Vi håper å se enda flere av dere på HusetLAN igjen i høst.

Om du er på gjerdet angående hvorvidt du skal være med neste gang så kan du jo ta en titt på disse brukeranmeldelsene så blir nok avgjørelsen litt lettere:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *