Om Oss


OppLANere er en åpen forening for alle spillentusiaster i innlandet, hvor man kan diskutere spill og spillkultur, være med på (og arrangere) spillevents, og ikke minst holde seg oppdatert om lokale LAN.

Vi kan også bistå med spillrelaterte arrangementer. Ta kontakt med oss om dette høres interessant ut.

 
Gruppen ble i utgangspunktet opprettet i 2013 på Facebook for en vennegjeng, men vokste raskt, og har i dag over 700 medlemmer fra hele innlandet. Som navnet vil tilsi hadde gruppen opprinnelig et fokus på PC-gaming, men dette har gruppen gått bort fra ettersom medlemsmengden har økt og blitt mer variert. Alle gamere er velkomne!

I 2016 ble det opprettet et styre for at gruppen skulle bli enda mer organisert og levedyktig. Vi ble godkjent og registrert som en frivillig forening i juli 2016. Målet for gruppa er å være innlandets beste åpne møteplass for spillentusiaster, uansett alder, kjønn og bakgrunn, med et fokus på samhold, samfunn, og inkludering. Foreningens vedtekter finner du her.

Til daglig er det mest aktivitet på vår Discord server og i vår facebook-gruppe. Titt innom en av disse i dag og si hei for å delta på moroa!

Om du er nysgjerrig på retningslinjene for våre moderatorer på Discord kan du lese om det her.

 


Vi har styremøter siste søndag hver mnd. På Kalenderen vår finner tu oversikt over disse, samt andre interessante events.


 

Styret for 2018-2019 er: