Bidra

OppLANere er en frivillig forening som ønsker å gjøre så mye som mulig for sine medlemmer, men alt her i verden koster penger, og vi er avhengige av støtten vi får fra de som vil bidra. Om du ønsker å bidra til OppLANeres drift er det flere måter å gjøre det på.


BLI FORENINGSMEDLEM

For bare 100,- får du et offisielt medlemskap i foreningen for inneværende år. Alle foreningsmedlemmer får sin egen rolle på Discord, en medlemsmynt med en farge på som viser hvor lenge du har vært medlem, stemmerett på alle våre årsmøter, og selvfølgelig god samvittighet for å støtte innlandets beste spillforening. Innmeldingsskjemaet finner du her.


BLI BIDRAGSYTER

Som alle andre og deres oldemor har vi også en Patreon-side hvor man kan bidra med et lite beløp hver måned. Man får noen ekstra fordeler her, avhengig av beløpet du ønsker å bidra med. Patreonen vår finner du her.


DONÉR DIREKTE

Om man ønsker å bidra med en engangsbeløp kan man enten Vippse oss (#36215) eller donere til vår Paypal.


KJØP MERCHANDISE

Til slutt kan man bestille masse fantastiske ting med OppLANere tema, som f.eks. luer, t-skjorter, gensere, penner, etc. Ta en titt her for å se om du finner noe kult du har lyst på.

 

Vi i styret setter utrolig pris på alle bidrag vi får, og hvert eneste medlem vi har. Dere er fantastiske, alle som én. :D

Kommende Events