Salgs-roundup (Uke 07, 2018)

event_note2018-02-15

persondzr

folder


Velkommen til ukens salgs-roundup! Her finner du utvalgte spilltilbud fra kjente nettbutikker. Om det er noe vi har glemt, eller om du vet om noen gode tilbud til neste ukes post, legg gjerne igjen en kommentar. 🙂

 

GOG.com

 • The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition (159,70,-)

  Kan vel aldri slå feil med tilbud på The Witcher 3! Igjen er dette fantastiske spillet på tilbud og verdt det? Ja visst! Få med DLCene Blood and Wine og Hearts of Stone med på kjøpet! Er jo bare galskap å ikke kjøpe! Kjøp nå og tren deg opp til og bli en monsterslayer i dag! 60% avslag

 

 • Hellblade: Senua’s Sacrifice (139,80,-)

  Et veldig pent first-person action adventure spill med en god dose fantasy i det. Spillet tar deg med inn i viking tiden, hvor du spiller en knekt celtisk kriger som begir seg ut på en action spekka eventyr in i viking helvete for å kjempe mot sjelen til hennes dævve elsker. Velkommen til hjernens mørkeste hjørner. 30% avslag.

 

 • Stardew Valley (88,10,-)

  Om du enda ikke skaffet deg Stardew Valley kan kanskje nå være en god tid. Du arver gården til bestefar din i Stardew Valley og får med deg det som skulle være igjen av verktøy og no få kroner, værsegod liksom, start ditt nye liv som gårdseier. 33% avslag.

 

Steam

 • The Evil Within 2 (299,50,-)

  Lyst til og bli like skremt som Viking når han streamer? Prøv dette. The Evil Within 2 tar deg med til den mareritt-aktige verdenen kjent som STEM. Horrible overaskelser dukker opp fra et hvert hjørne, og du må stole på din karakters evne til å overleve. «The only way out is in». 50% avslag.

 

 • Human: Fall Flat (50,00,-)

  Glad i puzzle-spill hvor du må løse banen du skal gjennom på en kreativ måte? Hva med en open-ended physics-basert spill som dette? Spill sammen med vennene dine og røm fra disse surrealistiske drømmene ved å løse puzzles bare ved bruk av kreativitet og fysikk. PS! Vær klar for å le, MYE. 50% avslag

 

 • BombTag (Free to Play)

  Tag! Ur it! BombTag er et online multiplayer bomberman-inspirert spill for opptil 8 spillere, og det er gratis! Slipp bomber, spreng kasser, samle inn powerups og spreng driten av venna dine! Men vær forsiktig! BOOM! og der var du dævv først!

 

Annet

 • GOG.com’s Chinese New Year Sale – Flash Deals

  Som sikkert flere av dere har fått med dere så feirer de et godt nytt år litt senere på den kinesiske kalenderen og i år er det year of the dog. Ser vi bort fra det faktum, så er det verdt å vite at GOG.com kjører flash deals på 500+ titler med opptil 90% avslag. Salgene avsluttes 20. februar.

 • Humble Hunie Sekai Bundle

  Fikk du ikke fyllt opp forrige ukes behov for anime? Denne og neste uke kjører hunblebundle gode bundles på hunie sekai-spill som kan falle i smak for de fleste med interesse av Anime og kleine/cringy greier. Ta en titt og se om ikke denne uka også skal fylles med det lille ekstra.

 
(( Vi tar forbehold om endring av priser. All handel foregår på eget ansvar. ))

 

2 thoughts on “Salgs-roundup (Uke 07, 2018)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *