Salgs-roundup (Uke 08, 2018)

event_note2018-02-23

persondzr

folder


Velkommen til ukens salgs-roundup! Her finner du utvalgte spilltilbud fra kjente nettbutikker. Om det er noe vi har glemt, eller om du vet om noen gode tilbud til neste ukes post, legg gjerne igjen en kommentar. 🙂

 

GOG.com

 • Symmetry (85,80,-)

  Et forskningsromskip når en forlatt planet. Ingenting er som det ser ut til her, og situasjonen sklir fort ut av kontroll. Kan mannskapet overleve og komme seg hjem? Symmetry er et survival management spill, overlev de harde forholdene og fiks romskipet dems for så å komme hjem. Klarer du det? Herlig atmosfære i spillet, veldig spennende story, absolutt verdt kronene. 10% avslag

 

 • Little Nightmares (99,30,-)

  Igjen er Little Nightmares på tilbud og jeg får ikke gitt dette spillet nok oppmerksomhet. Lev gjennom barndomsmarerittene og hjelp Six med å rømme fra The Maw. En nærmest søt og skummel liten fortelling du fort lever deg inn i og får deg til å tenke på hvordan det er å være barn til tider, når shit hits the fan i marerittenes verden. 50% avslag.

 

 • Rad Rodgers (135,00,-)

  Rad er litt av en kid, om du skulle lure litt på åssen serious sam var som kid ville vel detta være litt innafor i den tanken. Etter å ha sovnet etter en lang natt med gaming, våkner Rad til at hans gamle console har slått seg på igjen. En diger strøm av energi sluker ham hel og drar ham med inn i TVen, hvor han finner fort ut at han er stjerna i sitt eget TV-spill. Et veldig morsomt spill av THQ, med god gammel rappkjeft humor og en smule badass kid. 25% avslag.

 

Steam

 • Stellaris (108,00,-)

  Utforsk en galakse full av unike vidunder. Spill strategispill på et virkelig stort kart, et galaktisk kart og bestem selv hvordan du vil gjøre det. Tryggheten av din egen sektor, eller kanskje er du den neste enehersker av galaksen? 60% avslag.

 

 • RUINER (70,00,-)

  Et brutalt action shooter satt i år 2091 i cyber metropolisen Rengkok. En sosiopat går virkelig bananas i detta spillet og rager ut mot et korrupt system for å finne ut hva som skjedde, å finne sin kidnappa bror med hjelp av en mystisk hacker. 50% avslag

 

 • World of Warships (Free to Play)

  World of Tanks, bare på vannet! Om Sea of Thieves ikke er helt deg, hvorfor ikke ta alt litt mer i den moderne retning og cruise ditt skip mellom øyene etter ditt neste fientlige mål og stop dem. Real-time strategi, spill sammen med venner og senk Totninga utpå havet du også!

 

Annet

 • Humble Classics Return Bundle

  En rekke sterke story-based titler er mulig å sikre seg i disse bundlene her. MANGE timer forever alone her om du ønsker å delve ned i litt god story.

 • Rebellion Salg

  Rebellion gjør en publisher weekend salg og med over 25 ÅR i markedet, får vi en hel haug med gode (nyere) titler på salg, alt fra 20% til 80% avslag. Og du er glad i krigsspill, er det egentlig ikke noe å lure på. Disse folka leverer kvalitet fra øverste rekke.

 
(( Vi tar forbehold om endring av priser. All handel foregår på eget ansvar. ))

 

One thought on “Salgs-roundup (Uke 08, 2018)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *