Salgs-roundup (Uke 09, 2018)

event_note2018-03-01

persondzr

folder


Velkommen til ukens salgs-roundup! Her finner du utvalgte spilltilbud fra kjente nettbutikker. Om det er noe vi har glemt, eller om du vet om noen gode tilbud til neste ukes post, legg gjerne igjen en kommentar. 🙂

 

GOG.com

 • Diluvion (34,90,-)

  En enorm flod for mange tiårsiden, lever menneskeheten fanget under et tykt lag med uknuselig is og deres liv henger i en tynn line. Seigliva jævler med andre. Du spiller en ung og lovende ubåt kaptein som ved en twist of fate skal få æren av å styre din første ubåt med et modig mannskap ut på et fantastisk eventyr. Utforsk dette spennende og vakre landskapet under overflaten, oppdag restene av sivilisasjoner, historiene deres, lære om menneskehetens største hemmelighet. Subnautica with a twist folkens! 75% avslag

 

 • Oh…Sir!! The Insult Simulator (7,10,-)

  Sleng drit at venna dine i dette uhøytidlige insult simulator-spillet. Kort og greit et «Yo Mama»-spill med en twist of Monty Python. Og for de som har spillt Monkey Island, så vil vel mange av disse fornærmelsene være straight up your alley. 53% avslag.

 

 • Serial Cleaner (49,90,-)

  Det er 70-åra og du jobber som en profesionell cleaner for mafiaen. Vask opp og fjern lik fra åstedene og sørg for at du ikke blir tatt av politiet. 65% avslag.

 

Steam

 • Warhammer End Times – Vermintide (50,00,-)

  Et absolutt kvalitets spill på listen denne uken! Warhammer sitt Vermintide er et episk CO-OP action combat eventyrspill som er satt i Warhammer sitt End Times univers. Hvis du vil skvette og ikke minst le sammen med venner lover jeg deg at dette mørke og mystiske spillet vil sette kveldene i full berserker mode. 75% avslag.

 

 • Battlestar Galactica Deadlock (202,50,-)

  Lyst til å gjøre ditt beste for å slå tilbake mot Cylons? I Battlestar Galactica Deadlock tar du kontrollen over den koloniale flåten som forsvarer de tolve koloniene under den første cylon krigen. Et 3D taktisk spill. Hver eneste avgjørelse teller, vil du sørge for at menneskeheten overlever? 25% avslag

 

 • NieR:Automata (249,50)

  Et nydelig konsoll-eventyr rett inn på din steam-konto! Spillet forteller en historie om androidene 2B, 9S og A2 og deres kamp om å ta tilbake det maskin-drevne dystopia overkjørt av kraftige maskiner. Absolutt en perle i Square Enix’s kolleksjon.

 

Annet

 • Sega salg

  SEGA SEGA SEGA! Får du aldri nok av denne utgiveren av klassiske og dagens AWESOME spill? Nei veit du hva… DET ER SAAAAAALG! opptil 75% avslag!

 • DC Comics Salg

  Kanskje et salg som vil få de fleste nerder interesserte, DC Comics salg! Nå er det virkelig et løp og kjøp salg, opptil 75% avslag på knakanes gode titler! JUST DO IT!

 
(( Vi tar forbehold om endring av priser. All handel foregår på eget ansvar. ))

 

One thought on “Salgs-roundup (Uke 09, 2018)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *