Salgs-roundup (Uke 10, 2018)

event_note2018-03-10

persondzr

folder


Velkommen til ukens salgs-roundup! Her finner du utvalgte spilltilbud fra kjente nettbutikker. Om det er noe vi har glemt, eller om du vet om noen gode tilbud til neste ukes post, legg gjerne igjen en kommentar. 🙂

 

GOG.com

 • Pyre (140,80,-)

  Fra skaperne av Bastion og Transistor har vi Pyre. Et party-basert RPG hvor du leder en gruppe eksiler til frihet gjennom oldtidens konkurranser spredt over et bredt, mystisk purgatory. Hvem skal returnere til storhet, og hvem skal tilbake til eksil? 25% avslag

 

 • ABZU (94,00,-)

  ABZU gir deg et vakkert eventyr å utforske under vann med herlige pastell-farger. Du som en dykker, omringes av et levende hav, fullt av mystikk og dissa deilige fargene jeg prater om, ja også for å ikke glemme da den nydelige musikken laget av Austin Wintory (Journey, The Banner). Det blir litt feil å kalle dette et spill, men mer en simulasjon, et meget så pent et også. Anbefales på det sterkeste å spille med kontroller. 50% avslag.

 

 • Firewatch (75,20,-)

  Året er 1989. Du, en mann ved navn Henry, har trukket deg tilbake fra ditt rotete liv for å jobbe som en brannvokter i Wyoming villmarka. Men noe mystisk skjer, noe drar deg ut fra vakttårnet ditt og ut i skogen. Din eneste kontakt der ute er med din veileder, Delilah. Løs mysteriene, og gjør valg som enten ødelegger eller bygger opp det eneste meningsfulle du har. 60% avslag.

 

Steam

 • Sid Meier’s Civilization® VI (239,60,-)

  Civilization er et turn-based strategi spill hvor du skal bygge et rike som skal motstå tidens test. Bli verdenshersker ved å etablere å lede, en sivilisasjon fra steinalderen opp til informasjonsalderen. Start kriger, diplomatiske løsninger, utvikle din kultur og gå hode mot hode med historien’s største ledere. PS! MARS OPPDATERING! RISE AND FALL EXPANSION! 60% avslag.

 

 • Chuchel (89,00,-)

  Chuchel er et humoristisk eventyr spill fra skaperne av Machinarium, Botanicula og Samorost. Bli med den hårete helten Chuchel (HANSIEN) og hans rival Kekel (DUPPEDITTEN) og opplev et mangfold av puzzles og utfordringer i dems søken etter å hente den dyrbare kirsebæra!

 

 • NieR:Automata (249,50)

  Et nydelig konsoll-eventyr rett inn på din steam-konto! Spillet forteller en historie om androidene 2B, 9S og A2 og deres kamp om å ta tilbake det maskin-drevne dystopia overkjørt av kraftige maskiner. Absolutt en perle i Square Enix’s kolleksjon. 50% avslag.

 

Annet

 • Humble Mykvare Bundle: Magix Sounds Of Music

  Erru glad i musikk? Kanskje du bare har en indre DJ Turges i deg? Eller en Industrial Hardcore Chan i deg? Nei altså sjekke ut detta, her kan du få noen spennende bundles som gir deg tilbake til interessante program som lar deg lage litt div musikk. Kanskje du en dag kan stå på scena også med DJ rzr!

 
(( Vi tar forbehold om endring av priser. All handel foregår på eget ansvar. ))

 

One thought on “Salgs-roundup (Uke 10, 2018)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *