Salgs-roundup (Uke 11, 2018)

event_note2018-03-16

persondzr

folder


Velkommen til ukens salgs-roundup! Her finner du utvalgte spilltilbud fra kjente nettbutikker. Om det er noe vi har glemt, eller om du vet om noen gode tilbud til neste ukes post, legg gjerne igjen en kommentar. 🙂

 

GOG.com

 • Yooka-Laylee (115,20,-)

  Fram til en ny edit av Crash Bandicoot kommer til blant annet steam, så kan dette spillet være noe å sjekke ut under platform sjangeren. Yooka-Laylee tar deg med på de episke eventyrene til Yooka og Laylee, i denne open-world platformeren, for å hindre bedriftssvinet Capital B! 66% avslag

 

 • ABZU (93,70,-) – FORBLIR!

  ABZU gir deg et vakkert eventyr å utforske under vann med herlige pastell-farger. Du som en dykker, omringes av et levende hav, fullt av mystikk og dissa deilige fargene jeg prater om, ja også for å ikke glemme da den nydelige musikken laget av Austin Wintory (Journey, The Banner). Det blir litt feil å kalle dette et spill, men mer en simulasjon, et meget så pent et også. Anbefales på det sterkeste å spille med kontroller. 50% avslag.

 

 • Q.U.B.E. 2 (140,80,-)

  Du spiller Amelia Cross, en strandet arkeolog som har på mystisk vis våknet i ruinene til et urgammelt fremmed landskap. Sammen med hjelp i fra avstand av en annen overlevende, Kommandør Emma Sutcliffe, må dere transversere og manipulere strukturen av denne glemte verdenen for å finne veien hjem. 14% avslag

 

Steam

 • Kerbal Space Program (165,00,-)

  I Kerbal Space Program tar du ledelsen over romfartsprogrammet til en romvesen rase som heter Kerbals. Du har tilgang til en vid rekke av deler for å sette sammen til en fullt funksjonell romferge som flyr (eller ikke), basert på realistisk aerodynamikk og orbital fysikk. Skyt dine Kerbals opp i bane rundt planeten og videre (og holde de i live) for å utforske måner og planeter i det Kerbolske solsystem, ved å bygge baser og romstasjoner for å utvide din ekspedisjons arm ut i rommet. 50% avslag.

 

 • Chuchel (89,00,-)

  Chuchel er et humoristisk eventyr spill fra skaperne av Machinarium, Botanicula og Samorost. Bli med den hårete helten Chuchel (HANSIEN) og hans rival Kekel (DUPPEDITTEN) og opplev et mangfold av puzzles og utfordringer i dems søken etter å hente den dyrbare kirsebæra!

 

 • Wolfenstein II: The New Colossus (299,50)

  Endelig et spill som er verdt å skaffe seg, bare fordi det er på tilbud. Oppfølgeren til Wolfenstein tar deg med på nye eventyr med BJ Blazkowicz. Amerika, 1961. Drapet du gjorde på Nazi General Deathshead ble en kort seier. Trass tilbakefall, fortsetter nazistene å ha overtaket over jorden. Bare du (BJ aka «Terror-Billy») har gøts nok til å gjøra no, har våpna og er våghals nok til å reise tilbake for å drepe hver eneste nazi du ser og sette fyr til den andre amerikanske revolusjon! 50% avslag.

 

Annet

 • GoG’s St. Patrick’s Day Sale

  GoG har gnome salg! Kjøp gnome hatter på GoG til en verdi av 3$ og få et mystisk spill! Hver spill er verdt mellom 3.49$ og 19.94$ så her kan du få masse spennende mellom de 300+ titlene i salget. Salget varer til den 19. mars.

 • Steam Sales: Call of Duty franchise!

  Nå er det CoD-salg denne helgen så løp og kjøp for dine kopier av spillene! Spar mellom 20-81% på disse krigsspillene og join the FPS fun du også!

 • Humble Bob Ross Bundle

  «Ælle kæn å male; ælt du treng er en drøm i hjertet ditt å litt praksis.» Bli inspirert av Bob Ross sin digitale debut. Skulle du være litt kjei, så legg også ned penselen din og spill Passpartout, Drawful 2 og andre awesome spill i dænna kvænte malerpakka.

 • Humble’s Publisher Week: Square Enix

  Gå ikke glipp av Square Enix sin publisher week på Humble Bundle! opptil 85% avslag på flotte titler fra denne utgiveren av mange å en bra spill fra tidenes morgen!

 
(( Vi tar forbehold om endring av priser. All handel foregår på eget ansvar. ))

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *