Salgs-roundup (Uke 12, 2018)

event_note2018-03-23

persondzr

folder


Velkommen til ukens salgs-roundup! Her finner du utvalgte spilltilbud fra kjente nettbutikker. Om det er noe vi har glemt, eller om du vet om noen gode tilbud til neste ukes post, legg gjerne igjen en kommentar. 🙂

 

GOG.com

 • Transistor (44,40,-)

  Fra skaperne av Bastion, har vi Transistor, et sci-fi themed action RPG spill av høy kvalitet. Du har et våpen av ekstraordinær karakter med en ukjent bakgrunn hvorledes du kriger din vei gjennom et fantastisk og nydelig futuristisk landskap av en by. Hvis overklassen at de kan fuck off, cause there is a transistor in town! 75% avslag

 

 • FEZ (19,80,-)

  Nei, det er ikke eventyrene til den lille mexicaneren fra That 70’s show, men en søt liten karakter som ironisk nok heter Gomez. Gomez er et 2D-vesen som lever i en 2D-verden. ELLER ER HAN? Når et mystisk tredje dimensjon blir vis for ham, sender dette Gomez ut på en spennende reise som vil ta ham til enden av tid og rom. 75% avslag.

 

 • World of Goo (16,60,-)

  World of Goo er et physics puzzle/construction spill. Laget fra scratch av kun to karer. Drag n drop, levende, skravlende små klumper av slim for å bygge konstruksjoner, bruer, kanonkuler, luftballong og gigantiske tunger?! Million av slimballer lever i denne vakre verden av Goo og er ivrige til å utforske noe nytt – men de veit ikke at de er i et spill, eller at de er ekstremt delikate. 80% avslag

 

Steam

 • Call of Juarez: Gunslinger (34,75,-)

  Mens vi venter på litt mer western og gunslinging skal komme på spill-scena igjen kan vi nyte en god klassiker som dette. Call of Juarez byr på nettopp det du trenger i hverdags-westeren din. En good ol’ fight with guns! Vis ville vesten at det er en bounty hunter der ute som virkelig ikke gir seg før de alle er tatt inn, dead or alive. 75% avslag.

 

 • Grim Dawn (52,25,-)

  Hack n SPLASH, i en apokalyptisk fantasi-verden hvor menneskeheten er på randen til utryddelse, hvor jern er mer verdt enn gull og tillit krever sitt for å få. Denne ARPGen inneholder en god miks av det du kunne tenke deg fra spill som Diablo og Path of Exile og sikkert mange andre ARPG. Singel eller duo character talentre-utvikling, hundrevis av unike gjenstander, lagd episke våpen, rustning og anne kult og bare EIG ÆLL. Gjør quester med konsekvenser, kan du stole på de du redder? Hvis hvem som er herskerne over Cairn. Grip til sword and board eller magic nå! 75% avslag.

 

 • Anno 2205 (299,50)

  Hva med litt strategi i helga? Anno 2205 tar deg med til framtiden og du kan bygge en «better tomorrow» Du blir verdenshersker, etablerer rike, voksende byer med store og komplekse industrier, men for å verne ditt folk rikdom, må du reise til verdensrommet. 75% avslag.

 

Annet

  Jeg vil tipse dere alle om at det vil være forskjellige sportsspill tilbud på de forskjellige tjenestene hele helgen, steam, gog, humble osv. Det er gjerne enkelt spill og ikke direkte en utgiver som kommer med sine rabatter, men følg med om du skulle være veldig glad eller interessert i sjangeren, for det er gode spill å få hentet akkurat her. Now be a sport and buy some!
 • Humble Jumbo Bundle 11

  Humble Bundle er ute med Jumbo nummer 11 i rekken hvor du skal få teste dine mentale evner (og få litt underholdning, selvsagt) med spill som Orwell: Keeping an Eye on You, Domina og Obduction. Kanskje blir din verden snudd litt opp ned, men slutt og surr nå. Bundlen er tilgjengelig bare i to uker!

 
(( Vi tar forbehold om endring av priser. All handel foregår på eget ansvar. ))

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *