Salgs-roundup (Uke 14, 2018)

event_note2018-04-07

persondzr

folder


Velkommen til ukens salgs-roundup! Her finner du utvalgte spilltilbud fra kjente nettbutikker. Om det er noe vi har glemt, eller om du vet om noen gode tilbud til neste ukes post, legg gjerne igjen en kommentar. 🙂

 

GOG.com

 • RiME (120,00,-)

  I RiME spiller du i rollen som en ung gutt som våkner på en mystisk øy etter en kraftig storm. Ved hjelp av en snill liten rev utforsker dere sammen og oppdater et nydelig landskap og løser gåter. Utforsk den enigmatiske øya og nå tårnet’s topp, og oppdag øyas godt bevoktede hemmeligheter. 40% avslag

 

 • Oddworld: New ‘n’ Tasty (48,20,-)

  Abe, var en gang i tiden en fornøyd og flink vaskegutt på Oddworld’s største kjøtt prosesseringsfabrikk, helt til han kom over sin sjef’s hemmelige planer om å gjøre de ansatte om til deilig snadder snacks i RuptureFarms Tasty Treat. Flukten fra fabrikken skal bli langt annet enn lett, er du klar for å hjelpe Abe, med å komme seg ut? Oddworld: New ‘n’ Tasty er i grunn en veldig bra (bygd fra bunnen av) port fra det gamle playstation systemet og det anbefales på det sterkeste å sjekke det ut. 75% avslag. Kan å nevne at du får en flott bundle fra GoG også med orginalen fra 97 til 54% avslag.

 

 • Tangledeep (87,30,-)

  Tangledeep er en pen kombinasjon av 16-bit grafikk og polering fra klasiske SNES-eraes RPG. Fanget i undergrunnsbyer med intet minne om hvordan verdenen på overflaten, må du overleve en evig endrende labyrint for å komme deg opp og oppdage hva som er der. Er du glad i roguelike dungeon crawlers er dette spillet perfekt for deg. 25% avslag

 

Steam

 • The Long Dark (60,00,-)

  The Long Dark er en tankefull, exploration-survival som utfordrer deg i soloplay. Tenke på deg selv, i det du utforsker en stor og kald villmark i etterkant av en geomagnetisk katastrofe. Ingen zombier, bare deg, kulda og moder natur’s trusler som lusker rundt. 75% avslag.

 

 • Road Redemption (98,00,-)

  Spillet får deg glatt til å tenke Arkade, Akira/Mad Max og for ikke å glemme spill som Road Rash. Road Redemption er et action racing spill, hvor du leder en bikergjeng gjennom en episk reise over landet. Spill gjennom store campaigns, med dusinvis av våpen i 4-player co-op spiltscreen eller online multiplayer. Lev ut drømmen din i dag og skaff deg detta spillet, kjenn på veiens kraft i det du blir en Mad Max på veien sammen med vennene dine! 30% avslag.

 

 • Mother Simulator (15,50)

  Har du lurt på hva et helvete ei mor skal gjennom? JAMMEN NÅ KAN DU FINNE UT! Mother Simulator drar deg glatt gjennom mor’s harde ukedager som forelder. Om du ikke har følelsen av, bekymring og irritasjon. Eller at du rett og slett skjønner ikke hva som skjer, så frykt ei! I detta spillet får du nettopp denna dosa med alt detta! Merk dere, dette er et EA-spill og legg til tålmodighet og forståelse for en del ekstra merkelige hendelser som kan forekomme.

 

Annet

 • Humble Bundle’s Festival of Speed

  En kjempestor promo på fartsfylte titler! Opptil 80% avslag på en mengde kule fra motorsykler til biler.. Skal nevnes at Flattout, Grid og Dirt-spillene ligger ute på salgshylla her også! Løp og kjøp!

 
(( Vi tar forbehold om endring av priser. All handel foregår på eget ansvar. ))

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *