Salgs-roundup (Uke 16, 2018)

event_note2018-04-19

persondzr

folder


Velkommen til ukens salgs-roundup! Her finner du utvalgte spilltilbud fra kjente nettbutikker. Om det er noe vi har glemt, eller om du vet om noen gode tilbud til neste ukes post, legg gjerne igjen en kommentar. 🙂

 

GOG.com

 • The Witness (142,50,-)

  Du våkner opp, alene, på en mystisk øy full av gåter og overaskelser.
  Du husker ikke hvem du er, eller hvordan du kom deg dit, MEN! En ting kan du gjøre: Utforske øya for å lete etter tråder for å løse dette mysteriet, få igjen hukommelsen din, og på en eller annen måte komme deg hjem igjen. 60% avslag

 

 • Saints Row IV – Game of the Century Edition (35,00,-)

  Billigere blir det ikke for et spill som blir en komedie av en komedie.

  The Saints har gått fra sitt crackhus til Det Hvite Hus White House – men jorden har blitt overtatt av romvesenet Zinyak og hans imperium. Med venner nye som gamle, superkrefter og rare våpen, må du redde denne helt ville open world verdenen fra å gå under og alle bli gjort til slaver av Zinyak. Du får med alle DLCene i denne utgaven av spillet. 75% avslag.

 

 • SUPERHOT (111,30,-)

  Liker du et spill hvor du gjør dine trekk som sjakk? SUPERHOT er et FPS spill hvor tid bare beveger seg når du gjør det. Ingen regen-bar. Ittno random ammo her og der. Bærre du, utmanna og utgønna, tar du våpnene fra de som dør i slåsskamp med deg, kutt, og maneuver deg gjennom en storm av slow-motion kuler.. 50% avslag

 

Steam

 • Rise of the Tomb Raider (134,97,-)

  Lara kommer over et urgammelt mysterium som setter henne midt i skuddlinjen for en hensynsløs organisasjon kjent under navnet Trinity. Etter som klokken tikker i racet mot Trinity, leder trådene til myten om den tapte byen Kitezh. Lara vet hun må nå den tapte byen og dets hemmeligheter før Trinity. Og med det, starter den første Tomb Raiding ekspedisjonen. 75% avslag.

 

 • Salt and Sanctuary (50,40,-)

  Med mange spennende elementer som får deg for til å tenke på alle de andre mørke 2D spillene i samme kategori så vel som en sprut Castlevania, vil detta spillet også være verdt å ha i lista. Utforsk en gjemsøkt, brutal øy i en 2D action RPG stil. En god kombinasjon av rask og brutal 2D combat og rikelig med RPG mekanismer. Gjør det å vandre gjennom byer fyllt med forbannelser, blod og forferdelse simply worth it. 60% avslag.

 

 • Dying Light Enhanced Edition (179,60)

  Hallo?! Altså Haaaaallloooo?!?! Ja nå BØR du kvikne til for detta zombie-splatt-drep-alt-inkludert-folk-som-ikke-er-zombier-spillet er bare rått! Selv om å glitche i dette spillet for å endgame fort er relativt greit å få til for oss plebs, så er definitivt en enchanted utgave av spillet verdt å glane på. Dying light er kort og greit et veldig bra, first-person, action survival spill satt i en diger open world verden. Kom deg rundt i en by preget av en mystisk epidemi, skrap sammen rasjoner og lag våpen for å hjelpe med å bekjempe hordene av sultne zombies som har blir skapt pga denne mystiske pesten. 60% avslag.

 

Annet

 • Humble Strategy Bundle

  hva med en helg full av strategi? Humble Bundle har en super Strategy bundle ute nå som virkelig er verdt å sjekke ut, mange flotte titler og skulle jeg valgt selv, hadde jeg gitt topp dorra og skaffa meg alt, for denna bundlen vil du bare ikke gå glipp av!

 • Humble’s Sci-Fi Week sale

  Er kanskje ikke strategi-spill noe for deg kan du alltids prøve deg på sci-fi salget denne uka på Humble Bundle. Mange awesome titler som bare venter på at du skal gå all crazy og kjøpe!

 
(( Vi tar forbehold om endring av priser. All handel foregår på eget ansvar. ))

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *