Salgs-roundup (Uke 18, 2018)

event_note2018-05-03

persondzr

folder


Velkommen til ukens salgs-roundup! Her finner du utvalgte spilltilbud fra kjente nettbutikker. Om det er noe vi har glemt, eller om du vet om noen gode tilbud til neste ukes post, legg gjerne igjen en kommentar. 🙂

 

GOG.com

 • Star Wars: Episode 1 Racer (66,10,-)

  I’ll just leave this right here. Re-released for PC, MED LAN Multiplayer, økt frame rate og muligheten til å «stretche» resolution. 15% avslag

 

 • Basingstoke (175,90,-)

  Basingstoke er et intense rogue-aktig-spill som mikser sammen stealth og arkade action. Du utforsker det som er igjen av ruiner i apokalyptiske Basingstoke, England, en verden i ekstrem nød hvor de døde og ville og gærne romvesner holder til. Skrap sammen materiell, lag våpen og snik rundt! Men hva er så egentlig Basingstoke? Det er bare en måte å finne ut. Reis dit. 15% avslag.

 

 • The Swindle (36,20,-)

  The Swindle er et steampunk cybercrime-spill om å bryte seg inn i bygg, hacke systemene dems, stjele alle penga og stikke av før politiet kommer. 75% avslag

 

Steam

 • NieR: Automata (249,50,-)

  Et nydelig konsoll-eventyr rett inn på din steam-konto! Spillet forteller en historie om androidene 2B, 9S og A2 og deres kamp om å ta tilbake det maskin-drevne dystopia overkjørt av kraftige maskiner. Absolutt en perle i Square Enix’s kolleksjon. 50% avslag.

 

 • Watch_Dogs 2 (181,17,-)

  Se bort fra at 1ern var crap! 2ern skal være noe for seg selv! Med hjelp av Nvidia-teknologi og masse avansert shit skal dette spillet klare å løfte seg betraktlig og gi deg en svært så positiv opplevelse! Velkommen til San Fransisco. Spill som Marcus, en brilliant ung hacker, og bli med i en notorisk hacker-gruppe, DedSec. Ditt mål i spillet: Utfør historiens største Hack.En dynamisk verden med en god story. Utvikle forskjellige evner for å tilpasse din spillestil, oppgrader hacker verktøyene dine, RC biler, Quadcopter, 3D printa våpen?! HALLO!? 67% avslag.

 

 • Offworld Trading Company (70,00)

  PLAY FOR FREE til søndag! Mars har blitt kolonisert og Jorden’s store firma-titaner sloss om dominans av dette nye markedet. Konkurransen er hard og brutal i dette fartsfylte økonomiske RTS spillet fra Civilization IV’s lead Designer, Soren Johnson. 50% avslag.

 

Annet

 • Humble CRYENGINE Bundle 2018

  Liker spill som er laget med CRYENGINE? Kanskje lyst til å prøve ut litt selv med en grafikk-motor? Ta en titt på disse bundlene du får her, mange ålreite spill laget med denne flotte motoren så vel som nyttige lage-spill ressurser.

 • May the 4th be with you!

  Star Wars Star Wars Star Wars Star Wars! Mai har atter kommet over oss og det er selvsagt et SUPERT salg på Star Wars-spill! Få så mye som 66% avslag på mange gode titler! Jeg personlig anbefaler Empire at War, Jedi Academy og Force Unleashed 1 + 2.

 • Star Wars Day

  Humble Bundle er selvsagt ikke de eneste som kommer med gode tilbud på Star Wars-titler. Steam har sitt også med noen ekstra godbiter gjemt inne blant perlene. Ta en titt gjennom deres lister også. Kanskje er det en tittel der som bare venter på at du skal plukke den opp.

 
(( Vi tar forbehold om endring av priser. All handel foregår på eget ansvar. ))

 

One thought on “Salgs-roundup (Uke 18, 2018)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *