Støtte


OppLANere er en frivillig organisasjon, men alt her i verden koster penger. Vi er avhengig av medlemmenes støtte for å kunne arrangere events og konkurranser, tilby merchandise, og holde oss gående. Det er mange måter du kan bidra på om du ønsker det. Her vil vi gi deg en liten gjennomgang av alternativene.

MERK: Alle disse alternativene er valgfrie. Alle transaksjoner går direkte til foreningen, foruten avgifter og omkostninger pålagt av tredjeparts-bankløsninger som f.eks. PayPal og Vipps.

 

Kontingent

Den enkleste måten man kan bidra på er å betale medlemskontingent på 50,- kr. én gang i året. Om du er registrert i vårt medlemsregister gir dette deg status som «foreningsmedlem», og du får en fantastisk fin grønnfarge på Discord slik at du kan vise alle at du elsker OppLANere. Det gjør deg også stemmeberettiget ved våre årsmøter hvor man kan endre eller opprette vedtekter som styrer foreningen. Du vil få et fantastisk fint medlemskort tilsendt for å kunne vise alle at du er medlem i innlandets beste spillforening.

Registrer deg i foreningen her. Du kan velge om du vil betale via PayPal eller Vipps. Merk at det tillegges en avgift på 5,- kr for å dekke opp under omkostninger for betalingsløsninger.

Du vil få faktura via PayPal eller betalingsforespørsel via Vipps etter du har registrert deg. Merk at alt dette sendes ut manuelt foreløpig, så noe ventetid vil forekomme. IKKE sett over penger direkte på Vipps eller PayPal uten å ha fått begjæring, da dette ikke vil telle som betaling av kontingenten.

 

Merchandise

T-skjorter, kaffekopper, penner, klistremerker, etc.. Om du ønsker å omgi deg med OppLANere dingser og klær så kan du bestille dette på vår merchandise-side.

 

Donasjoner

OppLANere har åpnet for donasjoner direkte, både via PayPal og Vipps. Beløpet bestemmer man selvfølgelig selv.
Vipps-nummeret vårt er #36215, og for å donere via PayPal er det bare å klikke på knappen vår her:
 

Patreon

Patreon er en donasjonstjeneste hvor du kan gi en forhåndsbestemt sum til OppLANere hver måned. Om du er en ildsjel, og ønsker å hjelpe OppLANere samtidig som du får litt ekstra privilegier, så er dette måten å gjøre det på. Om du linker Discord-kontoen din til Patreon vil du også automatisk få tildelt rollen som «bidragsyter» på vår Discord-server.

 

Grasrotandelen

Tipper du? Da har du kanskje hørt om grasrotandelen. Du kan registrere oss som mottaker av andelen din. Dette koster deg ingenting og vi får 5% av det du spiller for og/eller vinner, men vinner du så tar de ingenting av gevinsten din.

Legg til 917 283 168 i grasrotandelen hos din kommisjonær eller i din app.

 

OppLANere er ingenting uten dets medlemmer, og vi setter enormt pris på all støtten vi får fra dere. Takk for at dere bidrar, og at dere gjør oss til innlandets beste spillforening! 😀