Styremøteoppsummering, 4. Mars 2018

event_note2018-03-05

personBeanis

folder


Referat fra møtet finner du her. Styret var fulltallige på dette møtet. Roger var møteleder og skrev referat.

 
Roger melder at årsmøtet ikke er langt unna. Det skal fastsettes en dato etter påsken. Ellers jobbes det med å samle inn priser for leie av utstyr til LAN, og å søke midler til dette.

 
Neste meetup vil foregå 17. eller 18. mars, på Pannekakehuset på Lillehammer. Mer informasjon om dette kommer snarlig.

 
Thor er i dialog med Parken Ungdomsklubb på Dokka angående å arrangere events for ungdommen der, hvorav LAN kan være aktuelt. Ytres her også en idé om å integrere innmelding i foreningen som en del av billettprisen. Bl.a. BrøttumLAN har hatt hell med denne fremgangsmåten og det vurderes å bli prosedyre for våre LAN-events også.

 
Det blir gjort en endring på Discord som angår #shoutout-kanalen og streamere innad i OppLANere. Styret ble enige om nye regler for hvordan streamere skal kunne promotere seg selv på vår plattform:

  • Det skal visuelt linkes til OppLANere.no eller discord.opplanere.no via en banner på streamerens overlay eller deres info-seksjon. Man finner grafikken man trenger på http://www.opplanere.no/grafisk-profil/
     

  • Automatiske shoutouts er ikke lenger tilgjengelig. Streamere må poste en personlig melding manuelt når de vil avertere streamen sin. Vi oppfordrer dette siden det vil gi flere seere og gir et mer levende inntrykk av kanalen.
     

  • Man må være tilegnet serverens «streamers» rolle for å få tilgang til å skrive i kanalen. Ta kontakt med styret, og vi vil legge deg til i riktig rolle så fort det er kontrollert at kravet om linking er innfridd.
     

  • Godkjente streamere vil også få tilgang til en privat kanal hvor de kan kommunisere med andre streamere.

 
Styret har sett seg nødt til å klarifisere at vi ikke tilrettelegger for personlige ønsker når det gjelder å utestenge eller ikke invitere visse medlemmer for visse events. Det at man har en personlig uoverenstemmelse med et annet medlem er ikke noe OppLANere skal eller vil ta hensyn til da vi planlegger events. OPLs arrangementer skal være for åpne alle medlemmer, alltid.

 
Vi vil igjen takke alle oppmøtte. Vi snakkes igjen på årsmøtet. 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *